8/31/2014

Viikonlopun fiiliksiä

Viikonloppu koostui kaasoista, bestmaneista, kuohuvasta, ystävistä, hyvästä ruoasta, saunasta sekä uimisesta (näsijärvi 16,1 astetta), ilotulituksesta ja hyvästä musiikista. Ehkä parasta. :) Virkistyin aivan älyttömästi, taas jaksaa painaa arkea ja "palata ruotuun" huomenna. En muista koska olisin nukkunut koko yön heräämättä. Luksusta! Kotiuduttiin mökiltä puolen päivän aikoihin ja kyllä, isot halit saatiin kun palattiin kotiin. Tais minimiehellä olla ikävä❤️niin oli kyllä mullakin. 


Huomenna tosiaan alkaa paluu arkeen. Poika menee hoitoon ja mä kipasen sen jälkeen kampaamolle ripsien pariin. Terhi tulee vaihtelun vuoksi tännepäin, ja pitää mulle treenit täällä. :) Tänään kävin täyttämässä jääkaapin ja mitä muuta siellä olisikaan kuin skyrriä, kanaa ja kasviksia.. :P 

Raskausaikana mulla selkä ei toiminut oikeastaan ollenkaan. Koko alaselkä oli oikeastaan koko raskausajan ihan jumissa ja alkuraskaudessa sitä ei saanut hieroakkaan. Loppuraskaus kului hierojalla hierottavana ja heti kun synnäriltä kotiuduin, varasin ajan hierojalle. Tuntui että synnytys "laukaisi" kunnon jumin päälle. Hieroja sai paikat auki alaselästä silloin, mutta nyt se kipu on taas palannut. Terhiin olin yhteydessä asiasta ja hän oli sitä mieltä että nyt seuraillaan. Kipu säteilee pohkeesta alaselkään, ja tunnen kuinka koko alaselkää kiristää koska se on niin jumissa. Ensiviikolla on aika hierojalle ja toivon että se saadaan sieltä auki, että pääsen taas jatkamaan treenejä täysillä. :) Tosin 2 viikon tauko treeneistäkin on varmasti osasyynä siihen miksi se kipu on palannut. Toivotaan parasta! 

Ensiviikko on täynnä töitä ripsien parissa joten selälle ei ole ainakaan töiden osalta helpotusta luvassa :D Mutta, "Silloin täytyy takoa kun rauta on kuumaa" ;) 
Huomenna tekstiä treeneistä ja ruokapuolesta. 

Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti