8/03/2014

Kulunut viikko ja ekat treenit

Hups, jäänyt kirjoittelut heti alussa todella vähälle kiireiden takia.. Ehkä tästä vielä noustaan ;)

Elikkäs maanantaina oli ekat treenit Terhin kanssa, ja kyllä otti koville :D
Aluksi mittailtiin painoa ja kehonkoostumusta. Tulokset oli aika herättäviä, niitä en kehtaa vielä julkistaa. Painon suhteen olin tietoinen niinkuin myös osittain kehonkoostumuksenkin.
Ennen treenejä mittailtiin mittanauhalla paikat ja kirjailtiin ylös. Salin puolella suoritin kuntotestin jonka jälkeen alkoi viralliset ekat treenit, jotka todellakin oli mulle rankat :D Torstaina vasta alkoi kävely oleen normaalia ja pystyi istumaankin ilman että pääsi poru XD Sykkeet huiteli lähellä 200 mutta kyllä selvittiin. Kulunut viikko on mennyt pääsääntöisesti uuden ruokavalion kanssa totutteluun ja töiden tekoon. Ruokavalio on iisi toteuttaa, ne määrät ehkä eniten tökkii sekä aamupala, olen aina ollut huono syömään aamuisin mitään ja siksi on todella vaikeaa saada alas edes sitä kahta leipää tai puuroa. siihenkin kyllä varmasti totutaan :)
Tiistaina heti lähdin lenkille, kuin myös keskiviikkonakin. Torstai pidettiin taukoa ja perjantaina taas jatkettiin. Lauantaina kävin jalkatreenin tekemässä salilla heti aamusta.
Jännitin oikeastaan koko kuluvan viikon lauantaita, kun olin päättänyt että käyn vaa'alla samalla kun menen salille. Epävarmuus siitä mitä vaaka tulee näyttämään sekä se että mitä jos se paino ei olekkaan tippunut yhtään?! No mutta onneksi vaakatuloskin näytti jo positiivisesti lauantaina -2kg ja sunnuntaina otettuja kuvia vertasin eilisiin kuviin, niin kyllä hieman tulostakin jo näkyy! Jes! Tosin toi kaikki on varmasti nestettä, mutta väliäkös sen kun motivaatiota nostaa. Tänään kävin pienen lenkin heittämässä, ja huomenna taas jatkuu. Lenkit on ollut lähes 30-60min pituisia, ja kulutetut kalorit on noin 300-500 kaloria per lenkki.
Alkaa olemaan jo aika rutiinia nuo lenkit, salilla toki vielä vähän hakusessa liikkeet mutta varmasti nekin siittä alkaa sujumaan.  Tänään lenkillä poikkesin ystävän luona, ja siinä juteltiin tästä projektista. Tiedän, että en todellakaan olisi saanut tätä innostusta muutokseen ilman terhiä, ja olen todellakin ylpeä että olen ottanunt itselleni juurikin hänet, vaikka ei ollakkaan kuin viikko vasta menty. Hyvillä mielin lähdetään ensi viikkoon, keskiviikkona treenaillaan taas Terhin kanssa yläkropan treenin merkeissä, jota odotan innolla! :D Viikonloppuna olisi yhdet syntymäpäivä juhlat, jotka hieman pelottaa miten käy kun on varmasti kaikennäköisiä herkkuja tarjolla...Nyt on kyllä aikaimoinen draivi päällä, että tuskin sorrutaan. Ja eikai siinä auta sanoa kuin ei, nyt kun ollaan alkuun päästy!  ;)


Jenny



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti