8/10/2014

arkea :)

Keskiviikkona treffailtiin Terhin kanssa yläkropan treenin merkeissä ja kyllä muutama päivä mentiin taas niin solmussa kun oli paikat niin kipeät. :D Treenien yhteydessä tehtiin myös kehonkoostumus mittaus jokas siis tehtiin myös aloituspäivänä, eli viime viikon maanantaina. Tulokset näyttivät aika hyvältä jo, siihen nähden että viikko vasta matkaa tultu eteenpäin. Mittaus tuloksista sen verran..
2kg PELKKÄÄ RASVAA poltettu pois! Jee! Motivaatio nousi taas kohisten ;)
Treenit sujuu ja liikkuminen yleensäkkin, salilla annan kaikkeni enkä jätä treenejä välistä, mutta ruokapuoli on taas erijuttu...  Muutama lipsuminen on tullut jäätelön suhteen, mutta suurin ongelma on ruokaohjelman ajat ja määrät jotka ovat päin puuta.. Terhin kanssa perjantaina soiteltiin ja päätettiin että katsotaan ensviikkoon miten lähtee syömiset sujumaan, kun kunnolla tsempataan.
Vaikeinta on ehkä ollut se motivaation puute ruokailujen suhteen, alussa lähti hyvin kaikki liikkeelle mutta nyt iskenyt suoraan sanottuna laiskuus... Itsessä alkaa huomata pieniä muutoksia, ehkä suurin niistä on omasta mielestäni se, että en vain yksinkertaisesti voi enää jättää salia tai lenkkejä väliin. :D
Se lipsahduskin oli aika morkkista koko ilta... Miehelle porasin kun on niin huonosti ruokailut mennyt ja voi sitä omantunnontuskaa... Myös omat lempivaatteet eivät enää kiristä ja tuntuvat mukavilta päällä :) Positiivista!  Viikolla tuli myös hieman kierreltyä kauppoja ostamassa uusia treenivaatteita.

Treenit näytti tämän viikon osalta tältä :

Maanantai - Lenkki
Tiistai - Lenkki
Keskiviikko - Sali, yläkroppa
Torstai -  Sali, alakroppa
Perjantai - Vapaa
Lauantai - Vapaa
Sunnuntai - Vesijuoksu

Ensiviikkoon lähdetään hyvillä mielin sekä huomisen yläkroppa -treenin merkeissä. :)
Terhin kanssa treenit jatkuu parin viikon päästä.



Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti