8/26/2014

....ärräpäitä ja välikausivaatteita!

Eivät tainneet ne kirjotukset hirveesti olla mielenkiintoisempia kuin viime viikollakaan.. Nimittäin edelleen sairastellaan ja huomiset treenitkin siirtyi ensi viikolle. Ehkä parempi niin, ei tule puolikuntoisena rehkittyä. Vaaka näytti positiivisesti taas -1kg eli hyvin sujuu Terhin kanssa. Toki viimeviikon sairastaneena ja vähällä syömisillä menneenä, vaikuttaa sekin tottakai painoon, mutta Terhin mielestä tahti silti hyvä. Kyllä kaipaan ihan julmetusti jo salille..  Nyt varsinkin kun alkoi Jutta ja Superdieetit sarjan toinen kausi, ja kun sitä katselee niin todellakin haluaa jo takaisin niihin rutiineihin. Vielä täytyy malttaa. Sunnuntaina käväsin päivystyksessä, jossa jonotin 3 tuntia lääkärille... Lääkäri otti nieluviljelyn, joka oli negatiivinen mutta epäili kuitenkin että minulla voisi olla G-Streptokokki (?!)  ja antoi siihen antibiottikuurin.  Kuume on jo helpottanut onneksi mutta vielä on todella tukkoinen olo ja niistää saisi kokoajan. Poikakin tänäaamuna oli taas tosi räkänen että kyllä niitä tauteja liikkuu. Ulkona vaan sataa! Se masentaa niin paljon vaikkei kipeenä tee hirveästi mieli tonne ulos muutenkaan, mutta silti. Ensi viikolle on kuulemma luvattu hellettä? Jos todellakin on tulossa, niin hieno alkaa kaivelemaan kesävaatteita takaisin varaston perältä kun juuri saanut sieltä kaivettua syksy ja talvivaatteet... No, mutta tuskin tulee. Kyllä se syksy on nyt täällä <3 Pidän syksystä, en sateesta.

Ensiviikolla pojallani alkaa päivähoito perhepäivähoitajalla, iiks.. Mä taidan itkee enemmän kuin poika maanantaina :D Kyllä sekin hyvin menee! Saa kunnon päivärytmin ja minä saan keskittyä täysillä treenaamiseen sekä töiden tekoon, ilman että joutuu miettimään että kukahan tulisi lapsenvahdiksi, jos haluan lähteä esim salille aamulla. Viimeviikolla sain aikaiseksi tilata Reiman nettikaupasta pojalle syksyksi sekä kevääksi ulkovaatteita, talvihaalari on vielä ostamatta ja sen ajattelin ostaa ulkovaatekutsuiltani joissa on emännäetuuksia, joten edullisesti saan ostettua haalarin pojalle. Tilasin tosiaan Reimalta välikausiasun sekä kahta eri kokoa välikausikengät, toiset syksyksi ja toiset kevääksi. Reimalta tarttui mukaan myös fleeceasu, sadelakki (tulee mieleen muumeista se majakanvartija :D), fleecetumput, talvipipo sekä kumisaappaat syksyksi että kevääksi. Vielä puuttuu kengät talveksi, mutta ystäväni lupasi penkoa varastonsa koska heiltä pitäisi kuomat löytyä :)   Välikausihaalarin löysin syksyksi paikalliselta nettikirppikseltä ja ensi kevääksi täytyy vielä haalari etsiä. Molo Kidsin sadeasu löytyi Molo Kids -facebook kirppikseltä edullisesti ja se kolahti postilaatikkoon viime viikolla. Voi että, rakastuin siihen sadeasuun.. Kirkkaan keltainen ja aivan uusi! Hintalaput housuissa sekä takissa. Oikeastaan rakastuin kaikkeen mitä Reimaltakin tuli tilattua. Siellä on nyt niin hyvä alennukset, että kyllä kannattaa hyödyntää! Reimashoppiin pääset tästä

Tosiaan sairaslomalla ollaan tällä hetkellä ja töihin palaillaan näillä näkymin torstaina. 
Sairastellessa on tullut lueskeltua paljon lehtiä, ja haluan jakaa yhden mieleenpainuvan kuvan kanssanne :) Tämä kuva on Fit - Laihduta -lehdestä.

                           Jokainen kohta on kyllä niiiiiin totta! Muistakaa pitää mielessänne :)





Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti