8/18/2014

Syksy tulee ja heti kipeenä..

Joo elikkäs niin kuin otsikko jo kertookin niin oikeastaan koko viimeviikko meillä sairasteli koko perhe. Poika oli 4 päivää kuumeessa ja niin myös minä ja mieheni muutama päivä. Treenit meni sujui osittain todella hyvin, mutta en päässyt salille kuin kerran koko viikon aikana ja lenkillä kävin vain kaksi kertaa. Toivottavasti olo helpottuu niin että pääsee nyt tämän viikon painamaan täysillä.
Ensi keskiviikkona taas Terhin kanssa treenaillaan ja sinne asti täytyis taas yksin jaksella. Toki puhelinpalavereja on ja sähköpostitse myös vaihdetaan kuulumisia treenien sekä ruokavalion suhteen.
 Ruokavalio on alkanut hieman tökkiin.. nyt kun sain aamupalan sujumaan niin muuten tuntuu etten kerkiä/jaksa syödä ja se todellakin harmittaa. Protskupatukoita kuluu sekä skyrriä, vaikka en ns. epäterveellisesti syökkään mutta syön liian vähän ja se taas aiheuttaa sen että kroppa ei toimi oikein.
Salilla alkaa painot olemaan jo kevyitä ja saa laittaa lisää, joka on tietysti positiivista :D
Maanantaina heitin lenkin kaverin kanssa, joka kesti noin tunnin ja kulutetut kalorit oli lähemmäs 850! Kyllä tuli hyvä olo ja joo, paikat oli aamulla kipeet. Painon suhteen oon myös hieman pettynyt, nyt se ei ole laskenut, tosin naisten vaivat myös vaikuttaa asiaan.. Toivotaan että loppuviikon punnituksen jälkeen fiilis olis katossa ja kiloja olis karissut ainakin sen 2kg :) Lenkillä huomaa että treenihousut alkaa käymään isoiksi, kun joutuu kokoajan nostelemaan kesken juoksun ettei tipu nilkkoihin :'D ensiviikolla täytyy lähteä ostoksille. Huomenna lähdemme mökille koko loppuviikoksi ja siellä olis tarkoitus ottaa hieman rennommin, ei toki projektini kannalta vaan töiden. Vietän laatuaikaa poikani kanssa ja tsekkaillaan ylöjärven maisemia maalla :) ihanaa.

Säät alkaa olemaan jo sitä luokkaa ettei tee hirveästi mieli ulos mennä, kun sataa sataa ja sataa...
Toki nyt on ehkä parhaimmat kelit lenkkeillä, kun on niin raikasta! Tänään illalla vaatekutsujen jälkeen ajattelin heittää pienen lenkin, että saadaan taas viikko käyntiin.
Keskiviikkona töissä taas hieman uusia tuulia, nimittäin Volyymiripsien parissa kouluttautumista! Odotan innolla ja moni asiakas niistä jo kyseleekin :) Viikonloppuna tiedossa kaverin synttäreitä sekä ensiviikon loppuna olisi saunailtaa tiedossa. Järjestämme kaasoilleni sekä mieheni bestmaneille saunaillan jossa on luvassa mökkiolympialaiset, innolla odotan myös niitä ;)

Illalla pidän siis Me and I -vaatekutsut, joten nyt on aika nousta tästä koneelta ja alkaa laittaa kämppää kuosii jos tänne haluaa ihmisiä sisälle päästää :D

Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti