8/28/2014

Uusia treenikuteita

Eilen Terhin kanssa viestiteltiin mm. treenivaatteista. Kyselin häneltä mitä kannattaa tilata ja mistä.
Terhi linkkasi mulle Gazoz verkkokaupan, ja sieltä muutamia malleja mitä kannattaa miettiä.
Tuumasta toimeen olikin jo ostoskori täynnä uusia treenivaatteita :D hups. Mietin pitkään mitä tilaisin, mutta näihin sitten päädyin. Itsellä ollut ennen aina semmoinen tunne että sama kai se nyt mitä siellä salilla on päällä, nim. ennen ihan kollarityyppi. Mutta pikkuhiljaa alkanut myös kiinnostua niistä KUNNON treenivaatteista ja vermeistä. Seuraavaksi hankintalistalla onkin hanskat salille ja talveksi juoksulenkkarit nastoilla. Onko kukaan todennut joitain tiettyjä hyviksi? vinkata saa! :)

muutamia vaatteita mitkä tarttuivat mukaan :)


                                                                     kuva täältä

                                                                      kuva täältä


Eli treenihousut sekä treenitoppi tarttui mukaan, odotan innolla pakettia postiin :)

Flunssa alkaa olla selätetty, mutta vielä en lähde rehkimään. Maanantaina startataan.
Tänään kävästiin tutustumassa minimiehen hoitopaikkaan ja tykkäsin hirmusesti. Maanantaina starttaa siis sekin. Aamulla siis poika hoitoon ja siitä mä tempasen salille :)
Huomenna olisi tulossa muutama asiakas kynsiin, joten niitä paiskitaan huomenissa. Kivaa kun alkaa muodostua omaa asiakaskuntaa, kokoajan olisi jotain hommaa kynsien tai ripsien parissa. Sokeroinnit on enemmänkin kesän juttu, mutta kyllä niitäkin silloin tällöin aina saa tehdä :)

 Illalla yritän vielä jotain postausta laittaa, mutta saa nähdä kerkiääkö ;)




Jenny

2 kommenttia:

  1. Mut onhan se kivempi treenata kun on kivat vaatteet! Mun pitäs itekki päivittää treenivaatteet kun nuo vanhat housut tuppaa valumaan:/

    VastaaPoista
  2. Nää vaatteet on ihan sika makeet! suosittelen tuota verkkokauppaa :) tuli tosi nopeesti postiin ja nää on hirmu mukavat päällä :P

    VastaaPoista