9/01/2014

Räpsyripsiä ja treenejä


Tänään Terhi tuli kampaamolle ja siinä sitten tehtiin hänelle volyymiripset. Ripsien jälkeen tehtiin kehonkoostumusmittaus ja otettiin mitat. Painoa oli tullut vajaa 2kg lisää, eli sairastelu teki tehtävänsä. Mitat näytti positiivisesti sellaisia lukemia, että kyllä motivaatio nousi taas kohisten!! <3 Jee!
Mittoja laitan myöhemmin tänne kun saan ne Terhiltä. 
Kehonkoostumusmittauksen jälkeen suunnattiin salille ja siellä käytiin hieman uutta ohjelmaa läpi. Terhi teki muutoksia hieman ohjelmaani, ettei selkä rasitu liikaa nyt kun se on todella ärtynyt. Tehtiin myös hieman liikkeitä, joilla nähtiin onko selässä voimaa ja miten aletaan sitä nyt treenaamaan. Uusi ohjelma tuntui tosi hyvältä tehdä ja juurikin siltä että nyt selkä lähtee kuntoutumaan.
On se vaan niin tehomimmi, Terhi siis. Ihan älyttömästi tuli motivaatiota ja hyvää meiltä jo siitä kun pelkästään näki Terhin pitkästä aikaa! Mä en kyllä enää pärjäisi ilman sitä :D Tuntuu jotenkin helpommalta treenata ja syödä oikein kun siitä "joutuu" raportoimaan jollekkin ja kun toinen kyselee kuulumisia sekä tietty tsemppaa. 
Lämmöllä suosittelen :) 


     Tänään ruokapuoli näytti tältä:)

Terhiltä on lähiaikoina tulossa ruokaohjeita joita odotan innolla. Pääsee kokkailemaan uusia ruokia, ettei kyllästy. 
Lemppari on ehkä kuvan setti; Kanaa, parsa -ja kukkakaalia, porkkanaa sekä lisäksi raejuustoa ja makaronia, NAM! 
Tänään oli Terhin kanssa myös puhetta raejuustoista. Niissä on kuulemma ihan hirveästi eroja mauissa! Oletteko huomanneet? Minkä merkin raejuusto on teidän lemppari? Itse ostin Terhin vinkistä tänään Keson raejuustoa ja kyllä, se on parasta. Kyllä jää Valion juustot kakkoseksi ;)

Viikonloppuna olis ohjelmassa värikuulasotaa kaveriporukalla. Luulen että lauantaina ei tarvii salille aamulla lähteä, taitaa riittää sotimiset iltapäivällä :D Tänään oli uudet treenivaatteet päällä ja mies tokaisi "On noi housut kyllä hyvännäköset, edelliset oli vähän mummotyyliset!" siis häh?! mun hienot Kappahlin treenihousut, onko nää muka niin kamalat? :'D


Seuraavaksi tekstiä lisäravinteista, eli mitä löytyy minun kaapistani ja miksi :) 

Jenny

2 kommenttia:

  1. Mummotyyliset!!:DD näkis mun palmukuvioiset trikoot cD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, joo kuulemma!! XD eikä oo viittinyt sanoa ennenku laitoin ne kirpparille menevään laatikkoon.. raukka ei oo uskaltanut :D noh, nyt ei onneks oo enää niitä MUMMOtyylisiä... :D

      Poista