9/23/2014

U Drive Me Crazy...

Otsikon nimi johtuu siis siitä että en enää tähän kellonaikaan keksinyt mitään muuta nimeä tälle postaukselle :D Spotifystä soi siis nyt juurikin Waldo's People - U Drive Me Crazy.
Tuossa tunti sitten otin itseäni niskasta kiinni että nyt kirjoitan postauksen. Ja joo.. Luurilla tein postausta kunnes se yhtäkkiä katosi eikä ollut tallentunut minnekkään. ARGH ja eikun alusta.

Tosiaan.. Postaukset jääneet taas hieman vähemmälle. Yksinkertaisesti en ole iltaisin jaksanut aloittaa näpyttelyä ja miettiä mitä kirjoittelisin joten ajattelin että kyllä se draivi sieltä tulee kun on jotain kirjoitettavaa taas. Ja sieltähän sen taas tulikin. Toki ei tässä postauksessa ei ole kuin perus kuulumiset ja Terhin kanssa treffailusta hieman ja treenipaketin muutoksista.

Viimeviikon treenailut sujui aika nappiin :) Ainoat vapaa päivät oli torstai, lauantai sekä sunnuntai.
Viikko kului salilla ja lenkkipolulla. Joka päivä tuli käytyä salilla ja päälle vielä useampana päivänä lenkki joko ulkoillen taikka salilla juoksumatolla.



Lauantaina tuli tankkailtua, kun vietettiin mun synttärikemuja ystävien kanssa paljuillen sekä saunoen. Illalla päädyttiin jotenkin paikalliseen jorailemaan ja sieltähän kotiuduttiin sitten aamulla tuossa 4 aikaan. Hups... Kerrankos sitä 20 täyttää ;)  Sunnuntaina tikkana ylös ja ralleihin kannustaan pojan kummisetää voittoon. Hämeenkyrössä oli siis JSH-rallisprintti jossa Janne ajeli oman luokkansa voittoon ja junnujen yleisessä kolmanneksi. Tais mennä kannustukset perille ;)






Tänään nähtiin Terhin kanssa ripsihuollon sekä mittailujen merkeissä. Kyllä niitä senttejä oli taas hieman lähtenyt, jee! Mun täytyis tehdä tänne erikseen semmonen välilehti missä lukis mitat erikseen.. kunhan saan aikaseks... Tänään myös mietittiin mun treenien jatkoa ja päädyttiin siihen että nyt ainakin helmikuulle jatketaan yhdessä. Kampaamon Niina lähti myös mukaan ja meillä on nyt jatkossa sitten kimppa treenejä. Saadaan töihinkin lisäpaineita kun saadaan kisailla painojen määristä yms! Huippua :) Päästään yhdessä treenaileen. Terhin kanssa nähdään seuraavan kerran 9.10 ellei muutoksia tule.

 Ja muistakaahan käydä tykkäilemässä Treenibloggareiden sivuista facebookissa!





 Ja hyi toi ilma. Kylmää, sadetta, tuulta.. EN TYKKÄÄ! Tulis heti kunnon pakkaset eikä tota ankeeta vesisadetta. Tänään aamulla lähdettiin pojan kanssa ajelemaan hoitoon niin mittari näytti 0 astetta ja kello oli jo puoli 9! Hyrr.. Ei muutaku takkaan lisää puita ja suihkun kautta nukkumaan :)



Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti