9/08/2014

Ajatuksia!

Ajattelin purkaa hieman ajatuksiani blogiin koskien treenaamista, syömistä sekä päivien rytmiä.

Terhin kanssa treenit sujuu ja ohjelmani on tällä hetkellä kaksijakoinen. Treenaan 4-6 kertaa viikossa, sisältäen aerobiset. Yleensä käyn salilla 2-3 kertaa viikossa ja puolen tunnin/tunnin lenkillä 2-3 kertaa. Toisinaan viikot ovat todella kiireisiä, jolloin tuo 2/salia sekä 2/lenkkiä on realistinen.
Pikkuhiljaa alkaa painotkin tuntua kevyiltä ja niitä saa lisäillä. Suurinosa farkuista alkaa olemaan niin isoja, että on suoraa saanut vetää golleget jalkaan ja naruja vaan kireämmälle :D Onko kenelläkään kokemusta Freddyistä? Ovatko tosiaan niin huonoa laatua, että muutaman käyttö kerran jälkeen saa jo heittää roskiin, kun on saumat auenneet? Freddyjä olen pitkään katsellut, mutta en ole vielä raaskinnut tilailla. Ja tietysti kokoa hieman mietin, kun kuitenkin paino putoaa ettei tule ostettua liian isoja ja sitten ne ovatkin vaatekaapin perällä kun ovat liian isot.. Noh, täytyy miettiä :)




Ruokapuoli on lähtenyt hyvin rullaamaan, toki aluksi oli hieman outoa ja annoskoot tuntui todella isoilta sekä aamupala tuntui mahdottomalta saada alas. Aamupalaani kuuluu lähes aina aamupuuroa, marjoja sekä skyr-rahkaa. Lounaalla ja päivällisellä syön yleensä kanaa, kasviksia, makaronia sekä raejuustoa. Välipalat koostuu hedelmistä tai protskupatukoista. Terhi lähetti minulle sellaisen ohjeen kaalikeittoon, että voin korvata sillä jokaisen ateriani, VOI NAM! Ei voinut helpommaksi syömiset mennä, toki ehkä sitä muutakin haluaa syödä päivän aikana kuin pelkkää kaalikeittoa.. :P
Kuvina tältä päivältä muutama ruoka :)

Aamupala
Lounas


Kaalikeitto kiehumassa :P
                                                                      


Meillä päivät alkaa siinä klo 7 aikaan kun poika heräilee yöuniltaan. Aamu starttaa aamupalalla jonka jälkeen on vielä aikaa touhuilla kotihommia ennenkuin poika lähtee hoitoon klo 9. Itsellä alkaa työt klo 10 lähestulkoon aina, poikkeuksia tietysti on. Oma päivä menee töissä sinne neljään asti jonka jälkeen haen pojan hoidosta. Kotona odotellaan että mies saapuu kotiin ja itse pääsen lähtemään salille/lenkille, jos illalla ei onnistu niin silloin täytyy aamut soveltaa tarpeen mukaan niin, että pääsen lenkille ennen miehen töitä. Työtä ja hermoja vaatii, mutta kyllä se palkitsee :)

Viikonloppuna tuli pelailtua ystäväporukalla splättistä ja voi että oli kivaa! Kukaan likoista ei ollut koskaan pelannut, se toi hieman lisäjännitystä meidän keskuudessa, koska pojat tottakai pelotteli että se sattuu niin helkkaristi ja isot mustelmat tulee ymsyms..
Ensimmäisen erän jälkeen hiki virtasi ja olo oli ihan kuollut :D Itse myös onnistuin heti ensimmäisessä erässä jotenkin telomaan koko oikean jalkani. Särky on tänään vasta helpottanut, luultavasti pelkkä revähdys joka helpotti kylmägeelillä. Muutama mustelma tuli itsekkin saatua, mutta ei se kuula nyt niin paljoa sattunut kun mitä meitä oikein kiusattiin ;) Tais poikia sattua enemmän. Lauantain aerobiset tuli korvattua siis juoksemalla pellolla, esteeltä esteelle ja yrittää olla tippumatta pelistä. :D







Ja muistakaahan ;)

 
Treenibloggarit




Tosiaan.. Ensikerralla yritän saada aikaiseksi kirjoittaa postauksen niistä lisäravinteista, joista piti olla juttua jo tässä.... Anteeksi! :) Nukkumatti kutsuu... Huomenna aikainen aamu joka alkaa volyymiripsien parissa.. :)



Jenny

4 kommenttia:

  1. Mulla on ne "feikkifreddyt" ihan parhaat! Ollu kohta kuukauden eikä oo menny miksikään joten niitä mä suosittelen;) eikä se hintakaan oo niin paha..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti?! voitko linkata mulle ne? vastaako kokoaan? :) et täytyykö ottaa pienempi koko mitä normisti on/toisin päin?:)

      Poista
  2. http://www.bodystock.fi/ tuolta :) mä otin ihan Mkoon ja on just passelit normistikkin siis tuo m:)

    VastaaPoista