1/23/2015

Uuden vuoden starttailua

Ai kauhee.. PIENI tauko ollut kirjoittelussa, muutama kuukausi :| Ei vaan oo inspiraatiota löytynyt kirjoittamiselle. Mutta nyt se löytyi, ja toivottavasti pysyykin ;)





työpäivän piristys, tulppaanit <3


Uusi blenderi ja eväsrasia ovat olleet kovassa käytössä! Myöhäinen joululahja mieheltä:)


Treenien osalta kuuluu aikas hyvää. Terhin kanssa edelleen jatketaan ja tavoitteetkin ovat muuttuneet aika radikaalisti, niistä myöhemmin lisää. Treeniohjelmat muuttuneen, ketoosit yms vedetty tässä kirjoitteluiden välissä ja nyt ollaan viikko oltu pois salilta ihanan vatsataudin vuoksi sekä selkäkipujen takia. Huomenna startataan taas kuntoilu tämän piiiiitkän viikon jälkeen, eli aamulla salille ja siitä sitten töihin. Kehonkoostumus on myös muuttunut pikku hiljaa parempaan suuntaa ja senttejä lähtee. Tiputettiin ruokavalion kalorit pariksi viikoksi 1200kcal/vrk aikasemmasta 1600kcal/vrk, jotta saataisiin vaakakin näyttämään miinusta. Lihasta on tullut tilalle ja jännitysmitat ovat kasvaneet, mutta silti v*tuttaa kun vaaka näyttää max -900g 3vkon jälkeen. ARGH. Siihenkin odotettavissa muutosta :)  


Jouluna pidin ihan tietoisesti vapaa päivän ruokavaliosta, ihme kyllä en silti oikeastaan kunnolla vetänyt mättöä.(jota ihmettelen kyllä ja suuresti!!!) 

Olen nyt tässä kolmisen viikkoa käynyt ystäväni kanssa yhdessä salilla ja teemme lähes aina saman ohjelman, mikä on tosi hyvä juttu! Jaksaa itse tehdä paremmin kun toinen tsemppaa vieressä ja kun meillä on lähestulkoon samat painotkin käytössä. 
 Vatsatauti kaatoi sänkyyn viime perjantaina, onneksi kuitenkin ehdin tekemään salilla treenit perjantaina ennen kuin tauti jysähti päälle. Ei ärsyttänyt niin paljoa :D Sängyssä maattiin sunnuntaikin vielä ja maanantaina palattiin töihin jolloin alkoi samantien selkäkivut. Työasento ei ole mikään maailman ergonomisin ja salittomuus, nämä kaksi laukaisi kunnon lukon alaselkään ja googlettelin hieman ''oireita'', niin vastaukseksi sain iskiaskivut. Kipuilu on nyt onneksi mennyt ohi, onneksi, nyt siis täytyisi treenata vatsoja ja selkälihaksia enemmän jotta saataisiin alaselkään hieman lisää tukea. 




uusi käsi- ja selkäohjelma käyty läpi (Y)




Lisäravinteiden hankintaa, shoppailua, salia sekä ruokaa <3
                                               
                                               



Joulun jälkeen oli myös pakko tilailla hieman uusia treenikuteita, että saa kunnolla draivin päälle.. :P

Uudet kengät, housut sekä paita. Ja nämä löydät täältä!






Työrintamallekkin kuuluu hieman uutta pian! Ilmoittauduin Mosaicin koulutukseen jonka suoritan Tampereella Ripsi- ja Kynsistudio Bling:ssä Heidi Niemelän opissa! Koulutus kestää 6kk yhteensä ja tuossa ajassa teen neljälle mallille kynnet + huollot, sekä suoritan loppukokeen jonka jälkeen minulla on sertifikaatti kädessä! Millä mä maltan odottaa vielä 2,5kk??????!!!! en millään!! 



Vapaapäivänä en malttanut pysyä poissa töistä joten väkersin itselleni kevätkynnet ;)
Perus ranskis on välillä mielettömän kiva piristys!





Uusien geelien testailua...





Töitä! :)


Aika määrä kuvia, mutta välillä niitäkin :) Huomenna ajattelin tehdä postauksen treeniohjelmistani, aamulla vuorossa käsi- ja selkäreeni joten niihin syvennytään huomenna :)



-Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti