10/21/2014

Kasvislounasta, rusketusta ja salitreeniä :)

Paluuta koneen ääreen kirjoittelemaan, pieni tauko ehtikin taas olla. Hups. Ei ole ollut fiilistä kirjoittaa oikein mitään. 




Treenit kulkee salilla ja lenkit ulkona, tosin enemmän salin juoksumatolla koska keli tuolla pihalla on hirveä! :( Talvi tulee kovaa vauhtia, kamalaa! 
Viime viikko oli treenien osalta aikas nappiin mennyt. Salilla tuli käytyä 4 kertaa. Tiistaina tehtiin ystäväni Veeran kanssa salilla yläkropantreenit jonka jälkeen suunnattiin Veeran työpaikalle Frantsilan Kehäkukalle kasvislounaalle. Mä en olis vielä vuosi sitten voinut kuvitellakkaan että käyn siellä lounaalla, koska en ole oikeastaan koskaan pitänyt kasvisruoasta. Jotenkin joo mutta kyllä siihen on sitä lihaa aina kaivannut. Tällä kertaa ei käynyt liha mielessäkään. Oli aivan sairaan hyvää! Tiistaina lounaalla oli punajuurta, kaalia, papuja, kesäkurpitsaa, raejuustoa sekä salaattia. Lautanen tyhjeni nopeasti ja oli kyllä täyttävää! :) Kannattaa käydä maistamassa lounasta, hintakaan ei päätä huimaa (10,50€) ja P&T Hämeenkyrön asiakkaat saavat vielä 2€ alennusta joten lounaan hinnaksi jäi 8,50€. 






Meille töihin rantautui La Tan Ruiskurusketus jolla saa ihan kevyen päivetyksen kuin myös kunnon rusketuksen. Keskiviikkona testattiin vehjettä töissä ja pian saadaan asikkaillekkin alkaa tekemään rusketuksia! 😃 Kampaamo Omahelmen Facebook sivuilta löydät arvonnan jossa arvomme kaikkien tykkääjien ja kuvan jakaneiden kesken kokovartalon rusketuksen, kannattaa poiketa osallistumassa! Meille tuli myyntiin myös La Tan itseruskettavat, ne siis löytyvät meiltä hyllystä! 





Tämä aamu startattiin kunnon olkapäätreenillä. Sykkeet huiteli maksimissaan yli 190 ja kyllä oli kädet hapoilla kun olin sarjat saanut tehtyä. 👍
Ohjelma kulkee hyvin ja ei vielä ole tullut fiilistä että ei kiinnostaisi tehdä. Maanantaina treffataan Terhin kanssa ja luvassa punnitusta, mittoja, treeniä ja räpsyjen huoltoa. :) 


Huomisen ajattelin aloitella myös salilla jalkapäivän merkeissä, jonka jälkeen saa taas jakaa instassa kuvan joka on niin osuva *itkunauru*. Mua voi seurata instassa nimellä jennykarls :) 




Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti